2019. június 1., szombat

“A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program.





🍏🍎🍐🥕🥔🥬🥒🌶🌽🍑🍒🍓🍇
Kiskert, nagykert, balkon vagy közösségi kert mi a közös benne? Azt, hogy szívvel-lélekkel gondozza, ápolja a megművelője. 2019. évben már negyedik alkalommal csatlakoztunk “A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz. 
Bajnai jelentkezőnk Flórián Róbertné Takács Zsuzsanna országos Díjat kapott csodás kertjéért. Kövessük a példáját és mutassuk meg Bajna szépséges veteményeseit. 
Jelentkezés június 15-ig. ( Vagy azon is tú )
Tel: +36308574468
🍏🍎🍐🥕🥔🥬🥒🌶🌽🍑🍒🍓🍇

2019. május 25., szombat

Majális Pilisi Parkerdő Zrt. 2019.05.25. Gyarmatpuszta.

A varázslat délután folytatódott, mesés környezetbe csöppentünk újra immár harmadszorra. Öko játékainkat kicsik és nagyok egyaránt kipróbálták, így varázsládánkból sok ajándék talált gazdára. Az óriás bubi pedig itt is elmaradhatatlan. Köszönjük a pazar vendéglátást és a meghívást.


 💚😊

Gyermeknap Kesztölc, 2019.05.25.

"Varázslatos aranyalmafa ösvénye" játékunk furfangos feladatok megoldására hívta a kesztölci gyerekeket. Derekasan helytálltak, ügyesen végig járták a játékteret, legyőzték az őrző-védő sárkányt és megkapták az aranyalmafa jutalmát. Ragyogó napsütés, csodás környezet, szíves és bőséges vendéglátás. Köszönjük a meghívást! 💚

2019. május 19., vasárnap

Gyermeknap, Pilismarót 2019.05.19.



Ma csodaszép, barátságos helyen jártunk. Pilismaróton a Gyermeknapon. Kézműves foglalkozást tartottunk, csuhéztunk, nemezeltünk, bőröztünk. Öko-Játék-terünk is nagy sikert aratott. Szorgalmasan "dolgozott" mindenki. Ajándékra beváltható kupon volt a jutalom a szervezők jóvoltából.
Köszönjük a meghívást! 💚

2019. május 15., szerda

Szeretetnyelvek-Baba-Mama klub 2019.05.15.

Szeretetnyelvek! Az mi a csuda lehet? Ha ismerjük jól tudunk kapcsolódni egymáshoz. Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány interaktív előadása a Tündérségen.
Egyesületünk a "Család és KarrierPONT" pályázatban együttműködő szervezetként van jelen, így az előadások ingyenesek. Gyermekkel látogathatók. Éljetek a lehetőséggel. Hamarosan folytatás következik. 💚A képen a következÅ‘k lehetnek: 3 ember, ülÅ‘ emberek